Varoufakis grootste charlatan van 2015

varoufakis

Marxistisch professor en econoom Yanis Varoufakis verdient de betiteling grootste charlatan van 2015, ofwel iets dat het midden houdt tussen beunhaas en oplichter. Onbegrijpelijk dat hij nog zo populair is om naar te luisteren tegen tarieven van 30000 Euro per spreekbeurt. Hij heeft 674000 twitter-volgers, ruim 7 maal zoveel als Minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem. De Volkskrant interviewde hem zelfs. De man schoffeerde zijn EU-collega’s voortdurend, kwam met onhaalbare voorstellen, die dan op kosten van andere landen moesten worden gefinancierd. Hij spreekt nu van een staatsgreep van de Eurogroep om in Griekenland, het land dat zelf zijn puinhoop maakte, de macht over te nemen.

 

Gepubliceerd door

grimbertrost

Strateeg en schrijver, bedrijfseconoom, historisch geïnteresseerd, verslaafd aan muziek, Politiek sociaal-liberaal. Kritisch supporter van EU en Christelijk/Joodse cultuur, bezorgd over Islamisering NL

Een gedachte over “Varoufakis grootste charlatan van 2015”

  1. Tsja, in het rijtje Dijsselbloem, Draghi, Bos, Zalm, Kok zou de Griek wellicht niet misstaan qua integriteit. Aan de andere kant is Varoufakis in ieder geval wel een originele denker die niet tegen de zittende macht aanschurkt. Hij kwam op voor zijn land en haar bevolking. Dat doen of deden de bovengenoemde heren bepaald niet.
    Hij wilde het spel niet meespelen, en werd dus afgevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *