Terreur: samenleving wordt steeds onveiliger

A window of Dortmund's team bus is damaged after an explosion before the Champions League quarterfinal soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco in Dortmund, western Germany, Tuesday, April 11, 2017.  (AP Photo/Martin Meissner)

De gerichte aanval in Duitsland op Borussia Dordmund dat op weg was naar de wedstrijd tegen AS Monaco is het zoveelste bewijs dat onze samenleving steeds onveiliger wordt. De dader is nog onbekend. Het is niet de eerste aanslag op een team. Hertha BSC en Fenerbahce werden in 2015 beschoten. In hetzelfde jaar werd Duitsland Nederland afgelast wegens terreurdreiging  nadat een paar dagen eerder drie terroristen zich opbliezen in Stade de France bij de wedstrijd Frankrijk Duitsland. Overal in Europa zijn er aanslagen, mensen gaan risicoplekken mijden en dat is juist de bedoeling van de islamitische terroristen, ontwrichting van onze samenleving.

 

Gepubliceerd door

grimbertrost

Strateeg en schrijver, bedrijfseconoom, historisch geïnteresseerd, verslaafd aan muziek, Politiek sociaal-liberaal. Kritisch supporter van EU en Christelijk/Joodse cultuur, bezorgd over Islamisering NL