Stapt excuus Ard eindelijk op?

Ard

Volgens AD heeft zelfs de top van de VVD weinig fiducie meer dat ‘excuus’ Ard Van der Steur als minister aanstaande donderdag  het Kamerdebat zal overleven. ‘Kopzorgen’, ‘gestuntel’, en ‘geklungel’ zijn volgens de krant  kwalificaties uit de mond van verschillende VVDers. Hij biedt tenminste eenmaal per kwartaal zijn excuses aan dat hij de Kamer onjuist, onvolledig of te laat heeft geïnformeerd. Hij blijkt weinig te weten en slecht voorbereid. Eergevoel heeft deze corpsbal en Leids debating-kampioen kennelijk niet, anders was hij zelf wel opgestapt. Er bestaat al enige heimwee naar de eveneens falende minister Ivo Opstelten, de voorganger van Ard.

Gepubliceerd door

grimbertrost

Strateeg en schrijver, bedrijfseconoom, historisch geïnteresseerd, verslaafd aan muziek, Politiek sociaal-liberaal. Kritisch supporter van EU en Christelijk/Joodse cultuur, bezorgd over Islamisering NL

Een gedachte over “Stapt excuus Ard eindelijk op?”

  1. Kopzorgen, gestuntel en geklungel nog tot daar aan toe. Als het waar is wat Mr. Adele van der Plas beweert in de zaak Demmink/ Baybasin, dan zijn excuses van van der Steur en Opstelten bepaald niet genoeg, dan is hier door de VVD en de top van justitie bewust iets ongehoords opgetuigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *