Onderaardse stemming bij CDU

Angela Merkel

Bondskanselier Merkel is bij partijoverleg van de CDU in Mainz geconfronteerd met leidende partijgenoten die weinig misverstand lieten bestaan over de stemming van de partijbasis. Die was ‘onderaards’, ‘Keulen had alles veranderd‘. Het geloof in Merkel, gelauwerd door TIME als persoon van het jaar 2015 en binnenkort onderscheiden met de ‘four freedoms’ award te Middelburg, heeft opnieuw een deuk opgelopen Er staan binnen twee maanden drie belangrijke regionale verkiezingen te wachten, ultra rechts  gaat winnen is de verwachting en CDU verliezen. Duitsland wordt een normaal land. Grote delen van het land, geen ultra’s, vragen zich af wat hun blinde leiders bezielt.

Gepubliceerd door

grimbertrost

Strateeg en schrijver, bedrijfseconoom, historisch geïnteresseerd, verslaafd aan muziek, Politiek sociaal-liberaal. Kritisch supporter van EU en Christelijk/Joodse cultuur, bezorgd over Islamisering NL

3 gedachtes over “Onderaardse stemming bij CDU”

  1. Het zegt wat dat de duitse media, die slaafs achter Merkel aanliepen wat betreft de asylinstroom, plotseling kantelen.
    In nederland is dat helaas nog niet het geval. Net een afschuwelijke uitzending van buitenhof gezien, waarin een drietal slaafse journalisten (incl de “gelauwerde ” witteman) minpres Rutte voorzien van makkelijke vraagjes, ja knikken bij zijn antwoorden, lachen om zijn grapjes, brownnosing to the extreme. Het was triest om te zien, een dieptepunt in de journalistieke wereld. In Polen heb je misschien geen vrije pers, maar het kruipende zootje dat zich hier journalist noemt kans zich m.i. beter persvoorlichter noemen. Het wordt ook nog eens dik betaald door de kijker zelf via de omroepsubsidies.

  2. Ik blijf toch nog een béétje hoop houden dat de Duitse bevolking Merkel zal afzetten. Nog 1 of 2 situaties zoals in Keulen en ze kan haar jas aantrekken. Hopelijk wordt haar volgende jas dan een dwangbuis in een gesloten inrichting.

  3. Ha Hans
    Ze heeft ook goede dingen gedaan, geen dwangbuis dus maar wel een welverdiend pensioen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *