Obama was een goede president

Obama-Forward

Gisteren was het de laatste keer dat Obama als president aanwezig was op het correspondents dinner en zoals altijd was het een prachtige show. Voor mij was het hoogtepunt het filmpje waarin onder andere Obama met John Boehner de vroegere Republikeinse aanvoerder in het Huis van Afgevaardigden te zien was. Zoiets alsof Rutte met Jan Marijnissen na mijmert waarom hij nergens meer met zijn MP CV welkom is. Voor mij is Obama een goede president, de economie draait redelijk en hij heeft het land niet weer in zinloze militaire avonturen gestort al waren zijn bombardementen in Libië een grote blunder.

Gepubliceerd door

grimbertrost

Strateeg en schrijver, bedrijfseconoom, historisch geïnteresseerd, verslaafd aan muziek, Politiek sociaal-liberaal. Kritisch supporter van EU en Christelijk/Joodse cultuur, bezorgd over Islamisering NL

Een gedachte over “Obama was een goede president”

  1. De tijd zal het leren.
    Met zijn Iran beleid, met de door hem weer geinitieerde koude oorlog, met de drieste uitbreiding van navo, met de gebroken Guatanomo belofte (waar hij ook nog eens minder fijnzinnige grappen over maakt), met zijn ruzies met congres, zou het best kunnen dat de geschiedenis niet mild over hem zal oordelen. Hij heeft eigenlijk bar weinig gedaan en bar weinig bereikt. Af en toe een liedje zingen en een foto shoot is de legacy van de man op wie 8 jaar geleden zoveel hoop was gevestigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *