Murdoch wil Brexit

Brexit10

Dat media een ongezonde invloed kunnen hebben op democratie bewijst Rupert Murdoch, eigenaar onder andere van de Engelse Times en SUN en in Amerika van Fox. Via deze media tracht hij de publieke opinie te beïnvloeden. In Amerika steunt hij de Republikeinen en via Sun roept hij nu op tot Brexit, onder de kop ‘BeLEAVE in Britain’. ‘Het is de laatste kans dat de Britten zich kunnen ontdoen van het dictatoriale systeem in Brussel na 43 jaar EU lidmaatschap’ schrijft het sensatieblad. Murdoch is dolce vita nog niet verleerd de 84 jarige mediamagnaat trouwde onlangs de ex van Mick Jagger Jerry Hall (59) .

Gepubliceerd door

grimbertrost

Strateeg en schrijver, bedrijfseconoom, historisch geïnteresseerd, verslaafd aan muziek, Politiek sociaal-liberaal. Kritisch supporter van EU en Christelijk/Joodse cultuur, bezorgd over Islamisering NL

Een gedachte over “Murdoch wil Brexit”

  1. Tsja, noem eens één krant die wel objectief is ? Het is beter dat ze hun ware gezicht tonen.
    Erger is die vreselijke Donald Tusk, de oorlogshitser uit Polen, die een soort strafexpeditie tegen de Britten wil na een Brexit. Wel onmiddellijk verbanden sluiten met Oekraine, maar weigeren normale handelsbetrekkingen aan te gaan met de UK als de bevolking van dat land besluit hun lidmaatschap op te zeggen.
    Zie http://www.theguardian.com/politics/2016/jun/12/britain-faces-seven-years-of-limbo-after-brexit-says-donald-tusk

    Ik begrijp dat de Denen staan te trappelen om de EU te verlaten.
    Het meest bevreemdende is nog dat de EU leiding geen enkele lering trekt uit het ongenoegen van de bevolking en geen enkel programma start om zichzelf democratischer te maken. Ze zijn bewust volkomen blind, en kunnen dus inderdaad beter opgeheven worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *