Merkels hernieuwde ‘Wir schaffen es’, is provocatie

Angela Merkel

Wie vandaag een voorbeeld van schrijnende arrogantie in politiek wilde zien moest naar de jaarlijkse ‘Zomer’ persconferentie van Bondskanselier Merkel kijken. Meestal doet ze dat onmiddellijk na haar vakantie, maar nu na drie moordpartijen in Beieren kon ze niet langer wachten en kwam even terug van het zonnen. Niet dat ze de afgelopen weken deelneming met slachtoffers van islamitisch terrorisme had getoond, daarop moesten Duitsers dagen wachten, maar vandaag hield ze stand. Duitsland  had een humanitaire plicht om vluchtelingen op te vangen. Natuurlijk moesten uitwassen worden bestreden, maar we kunnen dat aan……. Hoog tijd dat deze mevrouw met pensioen gaat.

Gepubliceerd door

grimbertrost

Strateeg en schrijver, bedrijfseconoom, historisch geïnteresseerd, verslaafd aan muziek, Politiek sociaal-liberaal. Kritisch supporter van EU en Christelijk/Joodse cultuur, bezorgd over Islamisering NL

4 gedachtes over “Merkels hernieuwde ‘Wir schaffen es’, is provocatie”

  1. Gezien. Verbijsterend. Wat moeten de familieleden van de overledenen, de slachtoffers, de meisjes uit Keulen, de brave duitse burgers denken van zo’n leider. Ze sprak alsof alles goed ging , en er enkel wat geringe collateral damage was…Er is iets heel mis gegaan in het brein van die vrouw. Verbijsterend en beangstigend. Ze heeft de duitse samenleving kapot gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *