Laat Oranjes de deur openzetten

wilhelmina

Veel over de Oranjes voor, tijdens en na de Tweede Wereldoorlog is toegedekt. De verhouding tussen koningin Wilhelmina en twee collaborerende minister-presidenten De Geer en Colijn, de rol van prins Bernhard als mogelijke Nazi, dolce-vita-ganger in Londen en BS hoofdman na de oorlog waarbij willekeur overheerste. Nu komt daar drugsgebruik van Koningin Wilhelmina tijdens de oorlog bij. Gebleken is dat ze methamfetamine gebruikte. Het zou haar onberekenbare gedrag tijdens de oorlog kunnen verklaren en ook na de oorlog toen ze verlichte dictatuur met als regent haar schoonzoon bepleitte. Als Willem Alexander nu eens het archief opengooide, dat zou helderheid creëren.

Gepubliceerd door

grimbertrost

Strateeg en schrijver, bedrijfseconoom, historisch geïnteresseerd, verslaafd aan muziek, Politiek sociaal-liberaal. Kritisch supporter van EU en Christelijk/Joodse cultuur, bezorgd over Islamisering NL

Een gedachte over “Laat Oranjes de deur openzetten”

 1. Misschien beter de hele familie en het archief te plaatsen in Arnhem, openluchtmuseum.
  Denk aan het leuke programma, een toeristische trekpleister eerste orde voor chinezen. Oranjeland.
  10.00 linten knippen met WA
  11.00 kleding kopen met Max
  12.00 zwaaien bordes ( hele familie)
  13.00 fotos in de sneeuw
  15.00 voorleessessie op grote stoel voor de kinderen (WA)

  De Arnhemse horeca zou opleven!

  Overigens zou opengooien van het archief vermoedelijk weinig opleveren. Er wordt gezegd dat de secretaresse van Bernard, Mevr Cocky, zeer veel heeft verbrand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *