Brexit: From UK with no love

UK

Britten hebben gesproken, met een relatief grote kiezer-opkomst van 72% is 52% voor uittreden uit EU. Vooral ‘witte’ autochtonen uit midden- en onderklasse, die al jaren geen voordeel hebben van het Conservatieve, Labour en EU-beleid zijn massaal komen stemmen en zijn klaar met hun leiders. Londen, Noord Ierland en Schotland waren overwegend voor EU, evenals het merendeel van hoger opgeleiden, jongeren en vrouwen. De rest van Engeland en Wales was in meerderheid voor Brexit. Het land is totaal verdeeld, Schotland gaat nu waarschijnlijk proberen uit het VK te geraken en binnen EU te blijven. Chaos is troef, Camaron vertrekt, beurzen storten in.

Gepubliceerd door

grimbertrost

Strateeg en schrijver, bedrijfseconoom, historisch geïnteresseerd, verslaafd aan muziek, Politiek sociaal-liberaal. Kritisch supporter van EU en Christelijk/Joodse cultuur, bezorgd over Islamisering NL

Een gedachte over “Brexit: From UK with no love”

 1. Er is één persoon meer dan alle andere verantwoordelijk.
  Angela Merkel.
  Zij heeft niet alleen de duitse bevolking gespleten, en de engelse, ze heeft heel europa gespleten met haar domme solitaire actie.
  De EU heeft totaal niet adequaat gereageerd en zich juist meer opgesloten in de ivoren toren. Zelfs vanochtend in zijn speech gaf Tusk nauwelijks aan schuld bij zichzelf te zoeken. Hij wil al gaan vergaderen met de overgebleven 27, met andere woorden het VK wordt al onmiddellijk buitengesloten ipv tot een vriendelijke nette scheiding over te gaan.
  Was er nu maar een behoorlijke duitse en nederlandse leiding. De tijd is nu rijp voor een ontwikkeling richting engeland-duitsland-benelux-scandinavie, en afscheid nemen van frankrijk, turkije, ukraine, griekenland, spanje, polen, roemenië.
  In ieder geval is het begin van het einde van de eu ingezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *