Islam in Europa

descartes

Een Iraanse-Duitser heeft gisteren negen mensen doodgeschoten en zestien verwond en daarna sloeg hij de hand aan zichzelf. We kennen allerlei varianten bij deze moordenaars, zoals Pakistaanse-Duitser, Afghaanse-Duitser Arabische-Duitser etc, altijd met wortels in een islamitisch land. In die landen bestaat nauwelijks democratie, het geloof moet domineren. Pim Fortuyn zei eens dat de Islam een achterlijk geloof was, stiekem denk je dat ook wel eens over andere geloven. Maar christenen hebbende de Verlichting vanaf de zeventiende eeuw gekend, die is aan mohammedanen volledig voorbij gegaan. Nu leven miljoenen islamieten in Europa, ook  hardwerkende en goedwillende, maar het worden moeilijke tijden.

Gepubliceerd door

grimbertrost

Strateeg en schrijver, bedrijfseconoom, historisch geïnteresseerd, verslaafd aan muziek, Politiek sociaal-liberaal. Kritisch supporter van EU en Christelijk/Joodse cultuur, bezorgd over Islamisering NL

5 gedachtes over “Islam in Europa”

  1. @Grimbert. Wil je graag eens uitleggen wat er volgens jou achter de massale instroom uit moslim landen zit. Waarom neemt niemand actie? Is het omdat er meer mensen nodig zijn om het financiele systeem in stand te houden? Of moet er een ander groot plan zijn? Ik begrijp echt niet dat dit getolereerd wordt. Ik denk dat 90% van de Europeanen dit niet willen.

  2. Hans vele politici blijven uiterst benauwd na de ervaringen van WOII om voor racist te worden uitgemaakt of van discriminatie te worden beschuldigd. Vluchtelingen zijn zielig, volgens het ontwikkelingshulp denken. We hebben wel mensen nodig die onze voorzieningen in stand houden maar krijgen vaak de foute waardoor we nog verder van huis raken. Maar de mensen ontwaken eindelijk en steeds meer falende politici worden naar huis gestuurd, helaas krijgen we soms nog slechtere terug. Ik vergelijk het allemaal met de krachteloze Weimar republiek. Ik hoop dat we er nog goed uitkomen, maar dan moet vooral in Duitsland een betere leider snel opstaan anders wordt het emigreren voor onze kinderen, maar waarheen het is vele landen een rotzooi

  3. Dank je Grimbert, groetjes van Judith terug. Ze is nu directeur bij Fortune 500 company. De kids gaan naar de Internationale school. Het leven in Zwitserland is goed, alhoewel je steeds meer vluchtelingen uit het Midden-Oosten en Afrika ziet. Mocht je een keer in Lac Leman area zijn, dan nodigen we je graag uit voor een lunch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *