Ziggo gehackt

Storing

Eergisteren en gisteren viel in de avond onze server uit. Bellen met Ziggo, maar nadat een computer waarop je moest inspreken je niet verstond waardoor je informatie een paar keer mocht herhalen kwam de mededeling dat het druk was, je kon het later nog een keer proberen of anders naar de website, die….onbereikbaar was. Het bleek een hackers DDoS aanval te zijn, geen idee wat dat is. De bende liet online de mededeling verspreiden dat ze dit deden vanwege slechte service van Ziggo. Gelijk hebben ze, snapt u dat UPC Ziggo mocht overnemen waardoor Nederland in feite een kabelonderneming overheeft?

Gepubliceerd door

grimbertrost

Strateeg en schrijver, bedrijfseconoom, historisch geïnteresseerd, verslaafd aan muziek, Politiek sociaal-liberaal. Kritisch supporter van EU en Christelijk/Joodse cultuur, bezorgd over Islamisering NL

Een gedachte over “Ziggo gehackt”

  1. Vandaag met Ziggo gebeld om toelichting te vragen op enkele nota’s. Lang wachten, de computer verstond mij weer niet. Eindelijk iemand aan de telefoon maar die was van de vaste verbindingen, ik schakel even door naar mobiel, riep hij, daarna weer een kwartier wachten. Toen kwam er iemand aan de lijn die zei dat hij misschien kon helpen, al snel riep hij dat de lijn slecht was en of ik opnieuw kon bellen en verbrak de verbinding. Hoelang kan Ziggo hier nog mee wegkomen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *