Zei Blok iets fout?

multi-culti

Minister Blok zegt dat mensen in multi-etnische of multiculturele samenlevingen niet vreedzaam samenleven. Hij noemde Suriname een ‘failed state’, wat heeft te maken met etnische opdeling. Singapore is volgens Blok ‘een klein mini-landje, extreem selectief in z’n migratie’. Die laten alleen migranten toe voor de schoonmaak. Blok begrijpt dat allochtonen in Amsterdam West en de Schilderswijk in Den Haag kritisch zijn over immigratie. Ook is hij kritisch over EU plannen over verdeling van immigranten. De Kamer viel over hem heen inclusief zijn eigen partij VVD, die deze uitspraken ‘lomp’ noemde, Fout zou ik deze afspraken niet willen noemen eerder overtrokken.

Naschrift: als minister heeft hij zich echter onmogelijk gemaakt, een diplomaat die in het buitenland moet opereren zegt zoiets niet.

Gepubliceerd door

grimbertrost

Strateeg en schrijver, bedrijfseconoom, historisch geïnteresseerd, verslaafd aan muziek, Politiek sociaal-liberaal. Kritisch supporter van EU en Christelijk/Joodse cultuur, bezorgd over Islamisering NL