Turkije kopen?

Turkije

Vandaag gaan 28 leiders van EU praten met Turkije, u leest het goed. Hoe moet je onderhandelen als je elkaar nauwelijks kunt zien? Dat moet je dan waarschijnlijk vragen aan Nederland met zijn poldercultuur of Polen die vroeger veel uitzichtloze Poolse landdagen hadden. Beide modellen blijken nu geen oplossing. Wij gaan nu aan de Turken, kandidaat lid EU en NAVO lid  vragen vluchtelingen tegen te houden? Turkije dat ISIS steunt, dat de media breidelt, dat bezig is een Islamitische staat te vormen en de oppositie monddood te maakt. Een Russisch vliegtuig onnodig neerschiet. Kosten €3 miljard, rea(a)l politiek heeft zijn prijs.

Gepubliceerd door

grimbertrost

Strateeg en schrijver, bedrijfseconoom, historisch geïnteresseerd, verslaafd aan muziek, Politiek sociaal-liberaal. Kritisch supporter van EU en Christelijk/Joodse cultuur, bezorgd over Islamisering NL

Een gedachte over “Turkije kopen?”

  1. Niet te geloven. Dhr. E mag vrijelijk Koerden bombarderen, journalisten opsluiten, straaljagers onverhoeds de lucht uit schieten en wat krijgt hij ? Neen, geen berisping, maar euro 3.000.000.000 en vrij reizen zonder visum voor alle turken. Het vliegtuig met cash voor Athene vliegt gewoon nog een extra halte verder.
    Laten we hopen dat de EU snel valt. Er is collectieve waanzin uitgebroken bij onze ongekozen leiders in Brussel. Mutti Merkel was al eerder het spoor volledig bijster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *