Soevereiniteit?

Soevereine-Mens

Griekenland gaat vandaag naar de stembus, maar of de socialisten winnen of de conservatieven het zal weinig uitmaken want het land staat na wanbeleid onder curatele. Hongarije, Kroatië en Slovenië gooien grenzen dicht om vluchtelingen uit hun land te weren, maar andere landen pikken dat niet. Duitsland had een grote mond door vluchtelingen welkom te heten maar komt er alleen niet meer uit. Nederland is een economische provincie van Duitsland. De ECB houdt Europa in een economische houdgreep. Er zijn nog steeds Nederlanders die moord en brand  schreeuwen over aantasting van onze soevereiniteit, terwijl alleen een verbeterde EU uitkomst biedt.

 

Gepubliceerd door

grimbertrost

Strateeg en schrijver, bedrijfseconoom, historisch geïnteresseerd, verslaafd aan muziek, Politiek sociaal-liberaal. Kritisch supporter van EU en Christelijk/Joodse cultuur, bezorgd over Islamisering NL

Een gedachte over “Soevereiniteit?”

  1. Alleen een verbeterde EU biedt uitkomst ? Tsja, misschien. Maar voorlopig lijkt uitstappen uit die hopeloze bureaucratie veel beter en lucratiever.
    Het VK is al een eind op weg, heeft niets van doen met de Griekenland ellende, hoeft niet verplicht vluchtelingen op te nemen, kan zijn eigen munt sturen, er is daar geen EU-tax in zicht, etc.
    Mooie tijd om nu ook uit te stappen en net als de UK een eigen beleid te gaan voeren.
    Afijn, sinds Merker de kolder im Kopf gekregen heeft, worden de restanten van de EU gelukkig vakkundig ondermijnd. Einde van het ill-fated experiment. Hoe eerder eruit, hoe beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *