Referendum met verborgen agenda

Geenpeil

Het is het comité GeenPeil gelukt, de benodigde 300 000 handtekeningen zijn binnengehaald om over het associatieverdrag van Oekraïne te stemmen. Het is een initiatief  van Burgercomité-EU, weblog GeenStijl en het Forum voor Democratie van eurofoob Thierry Baudet. Het sentiment in Nederland is anti-EU, daar hebben de regeringsleiders en de bureaucratie in Brussel het helaas naar gemaakt. Er zal dus waarschijnlijk tegen het associatieverdrag worden gestemd omdat het zogenaamd burgers meer geld gaat kosten. Maar samenwerking betekent nog geen EU lidmaatschap. Willen we Oekraïne dan overlaten aan de grillen van Poetin? Sentiment gaat dit referendum beheersen, geen ratio. Geen referenda meer svp!

Gepubliceerd door

grimbertrost

Strateeg en schrijver, bedrijfseconoom, historisch geïnteresseerd, verslaafd aan muziek, Politiek sociaal-liberaal. Kritisch supporter van EU en Christelijk/Joodse cultuur, bezorgd over Islamisering NL

2 gedachtes over “Referendum met verborgen agenda”

 1. Welke grillen van Poetin ?
  Probeer door de propaganda heen te kijken, en Poetin blijkt zeer logisch te werk te gaan.
  Het corrupte Ukraine werd plotseling door domme en agressieve politici uit Brussel overlopen, Navo wilde het land op lidmaatschap voorbereiden, Poetin zag zijn belangrijke marinebasis op de Krim in gevaar komen en greep in. Zelfs Gorbatsev gaf hem gelijk.
  Poetin is ook de man die begrijpt dat je in het midden Oosten een figuur nodig hebt die -met harde hand, dat wel- orde op zaken houdt. Onder Assad leefden diverse groepen islamieten en zelfs christenen relatief vreedzaam naast elkaar, en kijk nu eens ….dankzij de geweldige acties van de Amerikanen, Britten en Fransen richting Irak en Libië staat het midden oosten in brand. Amerikanen doen weinig richting Isis, staan zelfs toe dat de Turken de Koerden bombarderen, en houden hun mond. Poetin komt nu met een plan om de boel aan te pakken.
  Ondertussen wordt hij in de media hier zwartgemaakt, worden de Russische burgers gepakt met een handelsboycot ( waar het domme Europa vooral zichzelf in de voet schiet) en zegt de fijne burgemeester van Hilversum dat Poetins dochter maar het land uitgezet moet worden….die schijnt inmiddels ook gevlucht te zijn.
  Er moeten gewoon weer bilaterale handelsovereenkomsten gemaakt worden tussen verschillende EU-landen met zowel Rusland en Ukraine, zodat producten kunnen worden uitgewisseld. De gevaarlijke machtsgeile politici zoals uniform-fetisjist van Baalen, Verhofstad en Schultz moeten worden gepasseerd.
  De nadruk moet af van het militaire, en concentratie op uitwisseling van landbouwproducten, gas, olie, voertuigen, medische producten, grondstoffen etc.

  Het geenstijl initiatief is dus een uitstekend plan om de politici een stap terug te laten doen op dit onderwerp. Daar zullen deze laatste echter niet van gediend zijn, dus men zal het democratische referendum hoe dan ook de nek om draaien.

 2. De EU is inderdaad verre van verstandig met Oekraïne omgegaan, maar de bezetting van de Krim, delen van Georgië en Oekraïne is niet te rechtvaardigen. De domheid van politici als Verhofstad en Van Baalen was inderdaad stuitend. Met steun aan het minste kwaad Assad ben ik het eens, dus ook met de stelling dat niet alles was Poetin doet fout is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *