Is Nee zeggen bij Oekraïne referendum een blamage?

Rompuy

Herman Van Rompuy, voormalig meester dienstknecht ook wel ‘president genoemd van EU, meent dat ‘nee’ zeggen bij het Oekraïne referendum een blamage voor Nederland zou zijn. Gelijk heeft hij maar hij krijgt het niet. Een intelligente Belg heeft een cultuur die geschraagd is door een bezetting van het land die circa 250 jaar langer duurde dan in Nederland en doet daarmee zijn voordeel. Wij waren rechtlijnige verzetsstrijders in moerassen waar geen feodale heerser, die lang de dienst uitmaakten in Europa, zich in waagde. De EU heeft zich gedragen als absoluut vorst en krijgt nu van ons anarchisten de rekening gepresenteerd, helaas.

 

 

Gepubliceerd door

grimbertrost

Strateeg en schrijver, bedrijfseconoom, historisch geïnteresseerd, verslaafd aan muziek, Politiek sociaal-liberaal. Kritisch supporter van EU en Christelijk/Joodse cultuur, bezorgd over Islamisering NL

Een gedachte over “Is Nee zeggen bij Oekraïne referendum een blamage?”

  1. Laten we hopen dat de opkomst voldoende is. De regering, incl Plasterk, hebben er met behulp van PvdA burgemeesters alles aan gedaan het de kiezer moeilijk te maken door stembureaus gesloten te houden.
    Wat een blamage voor Plasterk, eens een briljant wetenschapper en een gevierd columnist, nu een zielig, geniepig mannetje die loog over afluisteren, wiens superprovincie er niet door gekomen is, die het referendum probeert te verstieren. Zijn enige wapenfeit is dat hij met een hoed op de gay-parade boot stond…verder is zijn ministerschap volledig mislukt.
    Dat het nog erger kan bewijst de akelige van Rompuy. De man met het gezicht van een oorwurm ( damp rag volgens Farage) bewijst dat hij een absolute afkeer heeft van democratie. Wel zakkenvullen, vooraan staan om de (volkomen onterechte) nobelprijs voor de vrede op te halen, de Ukraine opstoken en de “democratie” daar prijzen, maar zelf totaal a-democratisch. Zat op zijn plek zonder ooit daarvoor door het volk gekozen te zijn, ging weg met een enorme regeling, en zit nu te morren dat Nederlanders mogen stemmen tegen zijn idiote ideeen.
    Laten we hopen dat de EU valt. De hele EU was één grote aanval op de democratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *