De vluchtelingen invasie

exodus

In september heeft Nederland volgens CBS 8400 asielzoekers ‘verwelkomd’ Nog nooit waren dat er zoveel in een maand. Het ‘record’ stond op naam van mei 1999 met 5200  vluchtelingen, toen voornamelijk uit de Balkan. Nu zijn het voornamelijk Syriërs. Het hele jaar hebben we al 23500 buitenlanders onderdak moeten geven. Huisvesting wordt nijpend, niemand heeft een duidelijk beeld hoe wij dit probleem moeten oplossen. Nederland staat niet alleen, Duitsland moet dit jaar 15 miljard investeren. Twee derde van de kosten zijn voor rekening van gemeenten. De rest komt van deelstaten en de regering. Er zijn nog steeds optimisten, het zou goed zijn voor onze economie.

Gepubliceerd door

grimbertrost

Strateeg en schrijver, bedrijfseconoom, historisch geïnteresseerd, verslaafd aan muziek, Politiek sociaal-liberaal. Kritisch supporter van EU en Christelijk/Joodse cultuur, bezorgd over Islamisering NL

Een gedachte over “De vluchtelingen invasie”

  1. Balkan overleg as Zondag (RTL)

    Tien Europese regeringsleiders gaan zondag opnieuw naar Brussel om de vluchtelingencrisis te bespreken. Jean-Claude Juncker, voorzitter van de Europese Commissie heeft ze bij elkaar geroepen om te praten over de migrantenophoping op de Balkan.

    Juncker spreekt van een ‘zich ontvouwende noodtoestand’, die samenwerking, overleg en directe actie noodzakelijk maakt. Aanwezig zijn de regeringsleiders van Duitsland, Oostenrijk, Bulgarije, Kroatië, Macedonië, Griekenland, Hongarije, Roemenië, Servië en Slovenië. Ook EU-president Donald Tusk is van de partij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *