Chemnitz en Europa

Image ref 74008053. Copyright Rex Shutterstock No reproduction without permission. Please see www.rexfeatures.com for more information.

Chemnitz is het toneel van heftige demonstraties. Extreem rechts en links staan diametraal tegen over elkaar. Politici en pers hebben geen goed woord over het racistische karakter van die demonstraties en daar hebben ze gelijk in. Maar tegelijkertijd falen ze een antwoord te geven op de zorg van grote delen van de bevolking die niet extreem zijn en die niets moeten hebben van verdere toestroom van mensen die niets hebben met de Joods-Christelijke Verlichtingscultuur van ons werelddeel. De politieke afrekening ligt klaar CDU/CSU/SPD hebben volgens de peilingen al geen meerderheid meer, de komende verkiezingen worden een drama voor deze partijen.

Naschrift : In Italië, Oostenrijk en veel Oost-Europese landen zijn al anti immigratie partijen in de regering, andere Europese landen zullen volgen.

Gepubliceerd door

grimbertrost

Strateeg en schrijver, bedrijfseconoom, historisch geïnteresseerd, verslaafd aan muziek, Politiek sociaal-liberaal. Kritisch supporter van EU en Christelijk/Joodse cultuur, bezorgd over Islamisering NL