Brexit kampioen Johnson sneuvelt

Johnson

Nadat het Brexit kamp heeft gewonnen is de conservatieve partij bezig de opvolging van David Cameron als partijleider en premier te regelen. Traditie is dat degene die de premier als eerste pootje ligt sneuvelt en zo gaat het ook nu met ‘aanvoerder’ Boris Johnson in een shakespeareaanse zetting. Michael Gove minister van Justitie, ‘trouwe vazal’ heeft als volleerde Brutus samengezworen tegen zijn boegbeeld en stelde zBrutusich gisteren opeens kandidaat en al spoedig bleek dat meer dan de helft van het Johnson-kamp naar hem was overgelopen. Waar twee mannen vechten om een been gaat wellicht mevrouw Theresa May er mee heen

 

 

 

Gepubliceerd door

grimbertrost

Strateeg en schrijver, bedrijfseconoom, historisch geïnteresseerd, verslaafd aan muziek, Politiek sociaal-liberaal. Kritisch supporter van EU en Christelijk/Joodse cultuur, bezorgd over Islamisering NL

Een gedachte over “Brexit kampioen Johnson sneuvelt”

  1. Triest. De Tories willen niet uit de EU, hadden gehoopt door hun angstcampagne dat het referendum een remain zou opleveren, en gaan nu over tot het kaltstellen van Boris.
    Natuurlijk gaat Mevr. May, een hardline remainer, nu onderhandelen, en komt er een draai a la Rutte die betekent dat men op papier geen lid meer is, maar in de praktijk de rechten en plichten zal hebben als ware men EU-lid.
    Net als in Nederland ( grondwet EU, Ukraine referendum) wordt in de UK niet meer naar het volk geluisterd.
    Ondertussen gaat de EU, Juncker en Timmermans, autistisch door met binnenslepen handelsverdragen Canada en USA, afschaffen visumplicht Georgie en Turkije, europese belastingen, militair blok, actief werven voormalige USSR-staten, etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *