Balkan houdt grenzen dicht!

Delphi

Oostenrijks minister van Buitenlandse Zaken Leitnitz verzekert dat de Balkanlanden hun poot stijf zullen houden. De grenzen van die landen zullen hermetisch gesloten blijven voor vluchtelingen. In Griekenland verzamelen zich nu vluchtelingen, die nergens meer in Europa terecht kunnen. Dat zijn er al enkele tienduizenden en hoewel Griekse grenzen eigenlijk niet te dichten zijn heeft dat land er ook op dit gebied met de pet naar gegooid. De Beierse minister Hermann waarschuwt intussen voor een Turkse invasie als we de visumplicht voor dat land opheffen. Het is beter als de Turkse deal met de EU mislukt en we Griekenland isoleren.

Gepubliceerd door

grimbertrost

Strateeg en schrijver, bedrijfseconoom, historisch geïnteresseerd, verslaafd aan muziek, Politiek sociaal-liberaal. Kritisch supporter van EU en Christelijk/Joodse cultuur, bezorgd over Islamisering NL

3 gedachtes over “Balkan houdt grenzen dicht!”

 1. Neen, we kunnen het arme Griekenland, dat eigenlijk part nog deel heeft aan de oorsprong van het probleem, niet isoleren en met alle ellende laten zitten.
  Bovendien zou het niet helpen, immers er zouden werkelijk miljoenen turken komen met gewone vliegtickets zonder visumplicht en er zouden miljoenen vluchtelingen gaan komen via de gevaarlijke afrika route, en dan via italië.

  Er is maar één oplossing:
  westerse landen moeten hun grenzen afzonderlijk dichtdoen, het idiote verdrag met de turken moet onmiddellijk worden gestopt. Er moet druk worden uitgeoefend op oa Saudi Arabië om vluchtelingen tijdelijk op te nemen (het enige wat die nu betalen zijn wat moskeeën in het westen).
  Als we dat niet doen stevent het westen af op een burgeroorlog.

  De bron van al het kwaad ligt natuurlijk, zoals zo vaak, bij Amerika.
  Door hun idiote plan dictators te verwijderen , Sadam Hussein door Bush/Blair, Khadaffi door Obama/Clinton/Sarkozy, Assad door Obama/Clinton (middels steun aan de opstandelingen) is de regio volledig gedestabiliseerd.
  We weten nog de trotse opmerking van een lachende Hillary na de dood van Kadaffi, a la een oorlogszuchtige Caesar, “we came, we saw, he died”.

  Laat de Amerikanen, de veroorzakers van het probleem, maar eens betrokken worden bij een oplossing, bijvoorbeeld door mee te betalen en om hun contacten met de Saudi’s aan te wenden om daar vluchtelingen daadwerkelijk in de regio op te vangen.
  Mooie uitdaging voor Bertje Koenders om daar aan te gaan werken.

  Verder lijkt het erop dat de huidige situatie gebruikt wordt door de nieuwe, religieus getinte dictators zoals Erdogan om hun doelstellingen te verwezenlijken , namelijk het westen te islamiseren. Stuur maar miljoenen arme stakkers naar Europa toe, de Saudi’s subsidiëren de bouw van moskeeën, verder is enkel wat tijd en de vruchtbaarheid van de vluchtelingen nodig.

  We stevenen af op een burgeroorlog.

  Grenzen dicht van alle westerse landen, rigide grenscontroles , is wat nu moet gebeuren. Het heeft een grote impact op de economie, op de vakantiemogelijkheden, op alles, maar het is het enige om een grotere ramp op termijn in het westen te vermijden. En het zal de vluchtelingenstroom en de verdrinkingen doen ophouden.

 2. Ik bedoel met Griekenland isoleren wel noodhulp geven aan vluchtelingen maar geen enkele hoop dat zij naar andere EU landen mogen dan houdt de toestroom snel op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *