Wiebes overtuigt niet

wiebes-5

Gisteren was het in Zomergasten de beurt aan Eric Wiebes. Voor mij geen logische keuze maar dat heb ik met het hele programma. Ik snap niet wat de aantrekkingskracht van Wiebes is en waarom hij minister geworden is. Als staatssecretaris voor belastingzaken deed hij het niet goed. Is het zijn trouw aan Rutte? Dus toch maar streamen op VPRO. Hij blijkt een  soort overlever in de natuur te zijn, als hij op vakantie is. Ideeën vindt hij belangrijk, optimisme ook, cultureel is hij een aso. Het komt uiteindelijk altijd goed.. Waarom de gaskraan dicht moet blijft voor mij een raadsel.

Naschrift: als wij voor zeg 10 miljard alle huizen rond Slochteren schokvast zouden maken voor de relatief lichte trillingen kunnen wij de 100 miljard onder de grond er nog rustig uithalen. Gas is de schoonste fossiele brandstof en de getroffen Groningers zijn dan allemaal miljonair. 

Gepubliceerd door

grimbertrost

Strateeg en schrijver, bedrijfseconoom, historisch geïnteresseerd, verslaafd aan muziek, Politiek sociaal-liberaal. Kritisch supporter van EU en Christelijk/Joodse cultuur, bezorgd over Islamisering NL