Kleffe Vara Talkshows

Pauw

Jeroen Pauw is onderdeel van een relletje nu duidelijk is geworden dat voor sommige ‘gasten’ als Peter R de Vries wordt betaald. Ook bij Bram Moszkowicz en Ferry Mingelen blijkt dit het geval te zijn. Je vraagt je onmiddellijk af of de tafelheren en tafeldames bij DWDD van Matthijs van Nieuwkerk ook gehonoreerd krijgen, vrij zeker lijkt dat. De keuze voor deze mensen is soms onbegrijpelijk maar het valt onder vrije (linkse) nieuwsgaring, hoewel van onze belastingcenten? Van Nieuwkerk ontvangt circa een half miljoen voor een half jaar werken, reden om dit kleffe gebeuren aan commerciële TV over te laten.

Gepubliceerd door

grimbertrost

Strateeg en schrijver, bedrijfseconoom, historisch geïnteresseerd, verslaafd aan muziek, Politiek sociaal-liberaal. Kritisch supporter van EU en Christelijk/Joodse cultuur, bezorgd over Islamisering NL

2 gedachtes over “Kleffe Vara Talkshows”

  1. Er zit een knop op je tv, speciaal bedoeld voor het geval Felix Rottenberg, Bram Mosko, Mart Smeets, Peter R de Vries, Hans Van Baalen, Rob de Wijk, Ali B, Generaal van Kappen, Gerard Spong etc hun gezicht weer laten zien.
    Mart Smeets is kampioen, een figuur dat zich 20 jaar lang liet feteren en liet voorstaan op zijn grote vriendschap met Armstrong, en nooit iets bemerkte van doping…..wat een reporter, in plaats van zich vol schaamte teug te trekken terroriseert deze flutjournalist momenteel dagelijks weer de ether. Het begint op tv bij praatprogrammas steeds meer een ongezonde en zeer oninteressante boel te worden.

  2. Als je naast dit rijtje mensen ook nog de overige side kicks van Van Nieuwkerk projecteert heb je de incrowd scene vrijwel compleet, voer voor sociologen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *