Duffe publieke omroep

NOS studio Sport

Nederland was nooit verwend met actieve media in de periode Mei—Augustus, maar dit jaar maakt NPO er een potje van. We waren al gewend dat duur betaalde nieuwsshow presentatoren Mathijs van Nieuwkerk en Jeroen Pauw maanden moesten bijkomen van hun zware werk. Jinek mocht niet invallen want er was StudioSport. Nieuwsuur werd verschoven voor voetbal. EenVandaag blijft weliswaar uitzenden, maar Bas van Werven kiest het hazenpad. Ook Buitenhof is ons ontvallen. Of het nou om Brexit of Turkije gaat, voor actueel nieuws kijken we toch maar liever naar CNN, BBC of ARD.  Terzijde: de zenderindeling is voor niemand te volgen.

Gepubliceerd door

grimbertrost

Strateeg en schrijver, bedrijfseconoom, historisch geïnteresseerd, verslaafd aan muziek, Politiek sociaal-liberaal. Kritisch supporter van EU en Christelijk/Joodse cultuur, bezorgd over Islamisering NL

Een gedachte over “Duffe publieke omroep”

  1. Wat maakt het uit ? De publieke omroep is tegenwoordig zo politiek correct en wordt zo vanuit den Haag aangestuurd dat het ook enkel flauwekul uitzendt wanneer de dik betaalde presentatoren (witteman, pauw, vd nieuwkerk ed) wel aanwezig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *