Ouderen gaan minder verdienen

Over-the-Hill

Oprichter Alex Mulder en CEO Rob Zandbergen van USG People verwoorden wat iedereen natuurlijk al lang weet, namelijk dat veel ouderen te duur zijn. Dus als we de werkloosheid onder ‘ouderen’ boven 45 willen bestrijden kan dat meestal niet zonder dat inkomen wordt ingeleverd. Vaak heb je dan al een groot deel van je hypotheek afgelost en zijn de kinderen het huis uit. Op dit moment zijn er 240 000 mensen tussen de 45 en 65 zonder werk. Het is een illusie dat ouderen nog steeds even productief zijn als toen zij in de kracht van hun leven waren, demotie is daarom voor velen onvermijdelijk.

Gepubliceerd door

grimbertrost

Strateeg en schrijver, bedrijfseconoom, historisch geïnteresseerd, verslaafd aan muziek, Politiek sociaal-liberaal. Kritisch supporter van EU en Christelijk/Joodse cultuur, bezorgd over Islamisering NL

2 gedachtes over “Ouderen gaan minder verdienen”

  1. Goed idee van Alex Mulder en Rob Zandbergen.
    Gezien hun geboortejaar (1948 en 1958): inleveren dus, en onmiddellijk, en veel.
    Daar moeten wettelijke maatregelen voor komen, zodat deze twee oude mopperaars de weg vrijmaken en er een tweetal jongeren kan komen die de rol als commissaris resp CEO wel met veel energie kunnen vervullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *